flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про виклик відповідача Мовчана В.В.

21 грудня 2021, 13:18

З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ст. 128 ч 11 ЦПК України, Теофіпольський районний суд Хмельницької області, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, здійснює повідомлення про виклик у судове засідання осіб, місцезнаходження яких невідоме. 

Повістка про виклик до суду в цивільній справі

Справа № 685/1135/21

 

Теофіпольський районний суд Хмельницької області повідомляє, що 26 січня 2022 року об 11 год. 00 хв. у приміщенні суду, за адресою Хмельницька область, смт Теофіполь, вул. Небесної Сотні 44 зал № 1 відбудеться підготовче судове засідання   з розгляду цивільної справи № 685/1135/21 за позовом Дніпропетровського державного медичного університету  до Мовчана Валерія Володимировича про стягнення коштів за навчання .

Явка відповідача Мовчана Валерія Володимировича в судове засідання обов’язкова, однак його неявка не є перешкодою для розгляду справи.

У разі неявки відповідача Мовчана Валерія Володимировича, суд буде розглядати справу керуючись доказами, які наявні у матеріалах справи.

 

Головуючий суддя:                                                                     Самойлович А.П.